Avís legal

Benvingut a la pàgina web de BIFEEDBO.

OBJECTE

Aquest avís legal regula l’ús i ús del lloc web www.bifeedbo.com,titular deBifeedbo SL (d’ara endavant, EL TITULAR DEL LLOC WEB).

La navegació pel lloc web del TITULAR DE LA WEB atribueix la condició d’USUARI de la mateixa i implica la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part del TITULAR DE LA WEB, en aquest cas seran publicades i notificades al més aviat possible.

Per tant, és aconsellable llegir atentament els seus continguts en cas que desitgi accedir i fer ús de la informació i serveis oferts des d’aquest lloc web.

Així mateix, l’usuari es compromet a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el seu Avís Legal, i serà responsable davant el TITULAR DE LA WEB o de tercers, dels danys i perjudicis que es puguin ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.
Queda expressament prohibida qualsevol ús diferent de l’autoritzat, el TITULAR DEL LLOC WEB podrà denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

EL TITULAR DE LA WEB, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:
– El seu nom social és: Bifeedbo SL
– El seu CIF és: B25846155
– El seu domicili social és a: Poligono les Canals 7 nau 2 – 25191 – Lleida – LLEIDA

COMUNICACIONS

Per contactar amb nosaltres, li proporcionem diferents mitjans de contacte detallats a continuació:
– T.: 973290901
– Correu electrònic: admbifeedbo@gmail.com

Totes les notificacions i comunicacions entre usuaris i TITULAR DE LA WEB es consideraran efectives, a tots els efectes, quan es comu a través de qualsevol mitjà que es detalli anteriorment.

CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

El lloc web i els seus serveis són gratuïts. No obstant això, EL TITULAR DEL LLOC WEB podrà condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts en el seu lloc web a l’emplenament previ del formulari corresponent.

L’usuari garanteix l’autenticitat i puntualitat de totes les dades comunicades al TITULAR DEL LLOC WEB i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes realitzades.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del TITULAR DE LA WEB i a no utilitzar-los per, entre d’altres:

  • Difondre delictes, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, disculpant-se del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
  • Introduir virus informàtics a la xarxa o realitzar accions capaces d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de TITULAR DE LA WEB o de tercers; així com dificultar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu de recursos informàtics a través dels quals EL TITULAR DE LA WEB presta els seus serveis.
  • Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics del PROPIETARI DE LA WEB o de tercers i, si escau, extreure informació.
  • Violar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del TITULAR DE LA WEB o de tercers.
  • Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
  • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que ho autoritzi el titular dels corresponents drets o legalment permesos.
  • Recollir dades amb finalitats publicitàries i enviar publicitat de qualsevol tipus i comunicacions amb finalitats comercials o comercials sense la seva sol·licitud prèvia o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra propietat del TITULAR DEL LLOC WEB, sense que s’entengui entès que es transfereixen a l’usuari més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i fer, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni estiguin instal·lats a servidors connectats a xarxes, ni estiguin subjectes a cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol tipus que apareixen en el lloc web són propietat de PROPIETARI DE LA WEB, sense que s’entengui que l’ús o accés dels mateixos dóna a l’usuari cap dret sobre elles.

Queda prohibida la distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre PROPIETARI DE LA WEB i el titular de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part del TITULAR DE LA WEB dels seus continguts o serveis.

EL TITULAR DEL LLOC WEB no es responsabilitza de l’ús que cada usuari dóna als materials disponibles en aquest lloc web o de les accions que se’n fan sobre la base.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I L’ÚS

El contingut d’aquest lloc web té caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense garantir plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva integritat, correcció, validesa o puntualitat, ni la seva idoneïtat ni utilitat per a una finalitat concreta.

EL TITULAR DE LA WEB exclou, en la seva totalitat, l’ordre legal, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol tipus derivats de:

  • La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, integritat i / o puntualitat dels continguts, així com l’existència de defectes i defectes de tot tipus de continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, accedits a través del lloc web o dels serveis oferts.
  • Presència de virus o altres elements en els continguts que puguin provocar alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades de l’usuari.
  • Incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest avís legal com a conseqüència d’un ús incorrecte del lloc web. En particular, i a títol enu propi, PROPIETARI DE LA WEB no es fa responsable de les accions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets d’honor, intimitat personal i familiar i auto imatge, així com de la normativa sobre competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL TITULAR DE LA WEB declina qualsevol responsabilitat per la informació que es troba fora d’aquest lloc web i no és gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquest lloc web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts capaces d’ampliar els continguts oferts per aquest lloc web. EL PROPIETARI DE LA WEB no garanteix ni es fa responsable del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; tampoc suggereix, convida o recomana la visita a ells, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. EL TITULAR DE LA WEB no es fa responsable de l’establiment d’hiperenllaços per part de tercers.

PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o tercer consideri que hi ha fets o circumstàncies que revelin la naturalesa il·lícita de l’ús de qualsevol contingut i / o la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar una notificació al TITULAR DE LA WEB identificant-se correctament i especificant les presumptes infraccions.

PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de lleis, reglaments, plans, disposicions generals i actes que s’han de publicar formalment als diaris oficials de les Administracions Públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia no específica de validesa jurídica.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents condicions es regiran per la legislació espanyola vigent.
La llengua utilitzada serà el castellà.