BifeedBo,
el primer iogurt per a alimentació animal

Millora els índexs de supervivència a les granges porcines sense antibiòtics ni altres medicaments.

Tots coneixem les virtuts del iogurt i la importància que té en l’alimentació humana. Ara hem descobert que també és important per als animals.

Et presentem BifeedBo, el primer iogurt en fresc per a l’alimentació animal: un aliment idoni per potenciar la immunitat dels animals i molt adequat per ensenyar-los a menjar de manera eficient.

Gràcies als avenços en genètica, la productivitat a les granges està augmentant d’una manera més que significativa. Aquest fet, juntament amb la reducció de la utilització d’antibiòtics, incrementa les baixes en les explotacions ramaderes.

Aquesta és una situació coneguda i preocupant que reclama una ràpida actuació per tal de reduir la mortalitat a les granges, tal com exigeixen el sector i la societat.

I aquí és on entra en joc BifeedBo i la seva gamma de productes.

On no arriba la mare, hi arriba BifeedBo

Què és Bifeedbo?

BifeedBo ofereix una gamma de iogurts pensada i elaborada per ser subministrada a les granges, amb l’objectiu d’ajudar a millorar el benestar i la salut dels animals en les primeres fases de vida.

A través del iogurt i de les seves virtuts, com a probiòtic, prebiòtic, recuperador de la flora intestinal i estimulador i potenciador de la microbiota, aconseguim reduir l’ús d’antibiòtics (ara per ara, un dels problemes més importants de la nutrició).

Cadascun dels nostres productes està pensat per cobrir una necessitat específica: ja sigui per al control de la diarrea, per aconseguir una bona ingesta i un creixement òptim o, fins i tot, per ajudar la mare a arribar on ella no arriba. Així mateix, també hi ha una gamma elaborada exclusivament per ensenyar a menjar els animals durant la fase del deslletament.

BifeedBo millora el benestar animal de la teva granja

El poder de BifeedBo

BifeedBo és el resultat d’un procés intensiu de recerca, centrat en la innovació i en constant evolució, que ofereix les millors solucions al sector ramader.

Tenim unes instal·lacions pròpies, dissenyades i preparades exclusivament per produir, envasar i comercialitzar el nostre iogurt.

A més, disposem d’una granja totalment accessible per provar l’eficàcia dels nostres productes; un banc de proves essencial que ens ha permès ser molt àgils perfeccionant els iogurts i que garanteix de primera mà la qualitat i l’eficàcia dels nostres làctics.

Així mateix, el feedback constant amb els nostres clients ens ha permès adequar la gamma de productes i iniciar nous camins de recerca en funció de les inquietuds i dels problemes reals del sector.

La nostra gamma de pinsos i iogurts

Disposem de diferents tipus de pinsos i iogurts, cadascun amb una finalitat concreta i definida.

Els nostres pinsos han estat especialment desenvolupats perquè els garrins s’adaptin a menjar sòlid d’una manera ràpida i efectiva. Així mateix, els nostres iogurts estan fets de llet de vaca i de diferents matèries primeres que varien en quantitat segons la fórmula. Inclouen la combinació de ferments (estreptococs i lactobacils) adequada per a una bona fermentació, amb la qual obtenim un iogurt amb el pH perfecte per als animals.

D’altra banda, tota la gamma té una textura idònia perquè el personal de la granja la pugui manipular fàcilment i, a la vegada, perquè els animals la puguin ingerir amb facilitat.

La barreja del pinso amb el iogurt de BifeedBo ofereix un aliment d’altíssima qualitat, amb el qual potenciem la digestibilitat del pinso i reduïm o, fins i tot, eliminem els antibiòtics.

Coneix els nostres productes

$("document").ready(function(){ $(".img_iogurt_over img").mouseenter(function(){ $(this).attr('src','https://bifeedbo.com/wp-content/uploads/Icona_Iogurts-_Verda_rollover.svg'); }); $(".img_iogurt_over img").mouseleave(function(){ $(this).attr('src','https://bifeedbo.com/wp-content/uploads/Icona_Iogurts.svg'); }); }); $("document").ready(function(){ $(".img_pinsos_over img").mouseenter(function(){ $(this).attr('src','https://bifeedbo.com/wp-content/uploads/Icona_Pinso_rollover.svg'); }); $(".img_pinsos_over img").mouseleave(function(){ $(this).attr('src','https://bifeedbo.com/wp-content/uploads/Icona_Pinsos.svg'); }); });